dissabte, 21 de gener del 2012

Per tu..

Don't be embarrassed,
don't be afraid, don't let your dreams slip away,

determination using your gift, everybody has a gift
never give up, never let it die,
trust your instincts and most imporntat:
you''ve got nothing to lose, so just go for it...



Aquesta entrada va per tu. Mira la vida des de tots els punts de vista que siguin necessaris, canvia d'angle, desmunta-la, canvia les peces de lloc, i tornar-la a muntar per fer que sigui com tu vulguis. I ara has fet un pas per trobar les teves ales. O per seguir volant, volant ben alt. Ara, segueix volant. I si caus, aixeca't. Mica en mica, veuràs com no és tant difícil. Fa por, oi? Llençar-se al vol, sense saber el que et trobaràs... sabent que has de deixar enrere tot allò que ha viscut amb tu tant de temps i que t'ha fet tant mal però que al mateix temps t'ha ajudat a seguir vivint. Intenta-ho. Només et demano que ho intentis. No perdis la paciència. Valora cada centímetre que avances aconseguint sent una mica més lliure. Hauràs de volar per un desert gens planer, hi haurà moments en que les situacions no seran favorables, però mica en mica veuràs que aniran apareixent oasis a l'horitzó... i si lluites fins al final, ho aconseguiràs. No et preocupis. No et deixarem sola. Nosaltres aprendrem a volar al teu costats. Descobrirem petits secrets que ens permetin mantenir el vol i entre totes intentarem aprofitar cada gest, cada paraula, cada senyal. Quan a una se l'hi trenquin les ales, l'ajudarem a recuperar-les. I les tornarem a teixir amb la tel.la del present i la del futur. Quan oblidis tot el que has après, quan oblidis el dia en que vas començar a aixecar el vol, nosaltres et recordarem que per més difícil que sembli tot pot ser possible.
Tens ganes de volar, ho sé. Busca dins teu, està ple de vida. No em neguis que no vols sentir com mica en mica vas deixant el passat enrere i pots ser lliure.


A vegades has tingut la confiança que a mi em faltava. Ara tingues tota aquesta confiança amb tu mateixa, crec amb tu, i sé que pots aconseguir el que et proposis.

Perquè passi el que passi, em (ens) tens al teu costat. Cada cop de vent que intenti tombar-nos no serà prou fort per no deixar-nos aixecar de nou.




1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies pinguu!!