dimecres, 14 de desembre del 2011

Créixer.

Créixer és ser tu mateix. Créixer és lluitar pel que vols i no rendir-te a la primera pedra. Créixer és acceptar la realitat, t’agradi o no. Créixer és tenir pors. Créixer és ser sincer amb tu mateix –i amb els altres-. Créixer és aprendre una mica més cada dia. Créixer és estimar i deixar-te estimar. Créixer és compartir. Créixer és pintar il•lusions cada dia que passa. Créixer és plorar. Créixer és somriure. Créixer és trobar la força necessària sempre que et sembli que l’estàs perdent. Créixer és escoltar. Créixer és confiar. Créixer és cuidar el que et fa feliç. Créixer és tocar de peus a terra. Créixer és conèixer. Créixer és dir el que penses. Créixer és donar i rebre. Créixer és envoltar-te de veritats. Créixer és sentir. Créixer és no fugir. Créixer és perdonar. Créixer és canviar. Créixer és demanar ajuda sense sentir-te inferior. Créixer és no deixar que vells fantasmes puguin fer trontollar el teu món. Créixer és valorar-te. Créixer és deixar d’aparentar –encara que sigui fugaçment-. Créixer és tenir en compte tota la gamma de colors que hi ha entre el blanc i el negre. Créixer és deixar entrar una mica de tranquil•litat. Créixer és suavitzar l’ambició. Créixer és arriscar-te. Créixer és relativitzar. Créixer és no perdre de vista l’escala de valors correcte. Créixer és tancar i obrir portes. Créixer és entendre que de vegades es perd i de vegades es guanya. Créixer és saber aturar-te. Créixer és plantar cara a la por i caminar endavant. Créixer és descobrir. Créixer és no deixar-te endur per els corrents fàcils. Créixer és no anestesiar-te dins el teu món quadriculat. Créixer és lluitar per el que tu creus. Créixer és no amagar-te. Créixer és decidir. Créixer és valorar les petites coses. Créixer és no oblidar-te de tu en el primer cop de vent que et ve en contra. Créixer és ser una mica més humà. 

Créixer és tot això i molt més. I créixer és, també, no córrer silenciosament en direcció contraria al futur. Créixer és decidir. Créixer, de vegades, és pensar en un mateix.

1 comentari:

Pat Casalà ha dit...

Mentre siguis capaç de veure la part positiva de cada pas que dónes a la vida, créixer és una manera d'avançar i de viure en harmonia... Un petó!